what doesn't kill you makes you stronger

jag har bara lust att säga att skolan DÖDAR mig
men om man tittar upp på min rubrik så gör det mig endast starkare, för den dödar ju bokstavligen inte mig,
möjligen mitt psyke. Ett psyke kan ju dö. så man undrar om citatet menar att om man inte dör fysiskt (alltså om inte kroppen lägger av) så blir man starkare.
jag brukar sitta såhär och filosofera ibland. folk säger så mycket, men jag undrar vad dom egentligen menar med vad dom säger. det är lite väl mycket ordbajs nu för tiden. man slänger ur sig saker som man engentligen inte bokstavligen menar.
tillexempel "SKOLAN DÖDAR MIG". när jag säger det menar jag ju inte att den gör det, det är ju inte så att jag blir attackerad av ett ton skolböcker över mig så att jag dör.
hmm, nu är jag flummig, i know. FÖRLÅT

i skolan gör jag och Johanna en låt på projektarbetet, det är roligt.
vi ska spela in den sen, plus en cover som vi har gjort till "vår egen" om man nu får ta sig friheten till att göra om andra människors låtar. på tal om det, jag hatar faktiskt när folk snor andras låtar och försöker göra om dom, för oftatst blir dom bara förstörda.
i skolan läser jag just nu ensemble B, det är LEVANDE exelmpel på en kurs där man typ 9 gånger av 10 förstör andras låtar.
jag gillar hellre folk som skriver skit dåliga låtar, som iallafall försöker. och det är alltid dom som kommer någonstans i livet också
men sen vet ju jag, att skriva låtar är inte det enklaste. eller joo, att skriva låt i sig är ju jävligt enkelt. men att skriva något eget, bra och skriva något nytt som inte påminner om något annat, det är sjuuukt svårt.
det känns som att allt redan finns ibland. vad man än kommer på så finns det redan

imorgon ska jag på klasskamps möte. det ska bli gött för jag gillar klasskamp
sen ska jag sova hos David
på tal om David. han är fin. jag gillar verkligen honom, på riktigt alltså.


här kommer en fin puss-bild på oss


HEJDÅ PÅ ER FINA DÄR UTE. sov gott!


skottishlandet

jag har varit i skottland med bäste david (<3) det var fint och gött
här kommer lite bilder
ps. skolan är tråkig



vi klättrade i bergen, var ute, såg massa såna sevärdigheter, drack gott vin, åt god mat (och äcklig), spelade magic, dampade loss och hade en väldigt trevlig resa"

puss&kram på er!

RSS 2.0